Dit jaar presenteert Stichting Zomeractiviteiten Gieten een Lichtjesroute door Gieten welke op de fiets of met de auto te rijden is, dagelijks vanaf 17.00 van 13 t/m 30 december 2021.

Steeds meer inwoners van Gieten nemen de laatste jaren de moeite om hun tuinen en huizen prachtig te versieren met kerstverlichting. Door een officiële route op te zetten stellen wij u in de gelegenheid deze tuinen en huizen te bekijken zónder dat u er ééntje mist.

De route zoals afgebeeld is een concept, straten/wijken hebben de mogelijkheid zich aan te melden zodat de route vrijwel zeker door de betreffende straat komt. Aanmelden kan tot 10 december via het aanmeldformulier op deze pagina. Op 10 of 11 december wordt de definitieve route gepubliceerd.

Enthousiast geworden uw tuin, huis of straat te versieren en mag deze niet ontbreken in onze route? Meld hem dan vóór 10 december aan en we doen ons best de route hierop aan te passen!

Let op: We bieden de route aan in de Komoot app, deze is verkrijgbaar voor iOS en Android. Als u zich registreert na de installatie van de app, kunt u een gratis regio ontgrendelen (in dit geval Drenthe). U kunt dan gebruikmaken van de navigatie-functie. De route heeft geen begin- of eindpunt, u kunt dus overal beginnen of eindigen. Kom na de installatie van en registratie in de app terug naar deze pagina om de route te openen. Klik daarvoor op de link hieronder.

Open de route hier!

Tip: om er zeker van te zijn dat u de route zo rijdt als dat hij bedacht is schakelt u de optie ‘Automatisch herberekenen’ uit.

Downloads

Commissieleden

  • Ewout Vugteveen
  • Niels Piening

Contact

beleefroute@szgieten.nl

Aanmeldformulier Lichtjesroute Gieten 2021


Het aanmelden voor de Lichtjesroute Gieten 2021 is niet meer mogelijk.