Avond4daagse – Home Edition

Helaas kan de avondvierdaagse opnieuw niet doorgaan, in ieder geval niet zoals we dit andere jaren organiseren.
Daarom sluiten we aan bij de Avond4daagse – Home Edition, zodat je toch de mogelijkheid hebt om dit jaar de avondvierdaagse te lopen.

Klik hier voor meer informatie!


Doe je mee met de 9e avondvierdaagse in Gieten? Van 29 mei t/m 1 juni organiseert stichting zomeractiviteiten voor de 9e keer de avondvierdaagse.

Voorinschrijving is mogelijk op donderdagavond 24 mei van 19:00-21.00 uur bij Sportcafé de Goorns te Gieten. Het is ook mogelijk om je bij de start van de avondvierdaagse in te schrijven, maar je loopt dan het risico lang te moeten wachten. De kosten zijn € 4,- per persoon bij de voorinschrijving, en voor inschrijving bij de start bedragen de kosten € 5,- per persoon.

Evenals vorig jaar starten we de gehele week vanaf Sportcafé De Goorns te Gieten. Dit jaar zijn er weer leuke en leerzame routes uitgezet, met veel verrassingen onderweg. Iedere avond, dus ook de laatste avond, eindigen we weer bij het startpunt.  De laatste avond lopen we het laatste stuk gezamenlijk met alle lopers van en naar Sportcafé De Goorns, alwaar de medailles worden uitgereikt. We starten dinsdag t/m donderdag vanaf 18.00 uur en op vrijdag vanaf 17.30 uur. De laatste stempel voor binnenkomst wordt uiterlijk 21.00 uur gezet. Vrijdagavond moet iedereen om 20.00 uur binnen zijn, i.v.m. de gezamenlijke intocht. Start dus niet te laat, maar ook niet te vroeg!

De avondvierdaagse is gezond en vooral ook gezellig. Het is leuk om met elkaar een tocht te lopen in je eigen omgeving, met leuke routes én natuurlijk de feestelijke laatste intocht met medaille aan het eind.

Hier vind je enkele tips om je goed voor te bereiden op vier dagen wandelplezier.

  • Zorg dat je op schoenen loopt die goed ingelopen zijn en die lekker zitten. Niet te los, maar zeker ook niet te strak. Denk eraan dat je voeten iets opzwellen (groter worden) als je een stuk loopt.
  • Het is lekker als je iets aan of juist uit kunt doen, voor als je het koud of juist warm krijgt. Kleding in laagjes is daarom erg prettig. En vergeet vooral niet om regenkleding mee te nemen als er kans op regen is.
  • Ga niet meteen keihard van start. Begin in een lekker rustig tempo, zeker de eerste dag. Hoewel je waarschijnlijk in een groepje loopt, moet je proberen om toch zoveel mogelijk je eigen tempo te lopen.
  • Wandelen is sporten en voor sporten heb je energie nodig. Neem daarom iets gezonds mee  voor onderweg. En natuurlijk iets te drinken, maar drink niet teveel in één keer.

Voor deelnemers verwijzen wij tevens graag naar ons algemene reglement.

Alvast veel wandelplezier!
Stichting  Zomeractiviteiten  Gieten

Foto’s

Commissieleden

  • Michelle Kieft
  • Mirjam Sagel
  • Lidia van Binsbergen

Contact

avond4daagse@szgieten.nl