Doe je van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 mei 2022 mee met de avondvierdaagse in Gieten?

Voorinschrijving is mogelijk op maandagavond 9 mei van 19:00-21.00 uur bij Sportcafé de Goorns te Gieten. Het is ook mogelijk om je bij de start van de avondvierdaagse in te schrijven, maar je loopt dan het risico lang te moeten wachten. De kosten zijn € 4,- per persoon bij de voorinschrijving, en voor inschrijving bij de start bedragen de kosten € 5,- per persoon. In beide gevallen dient er contant te worden betaald.

Net als in 2019 starten we de gehele week vanaf Sportcafé De Goorns te Gieten. Dit jaar zijn er weer leuke en leerzame routes uitgezet, met veel verrassingen onderweg. Iedere avond, dus ook de laatste avond, eindigen we weer bij het startpunt.  De laatste avond lopen we het laatste stuk gezamenlijk met alle lopers van en naar Sportcafé De Goorns, alwaar de medailles worden uitgereikt. We starten dinsdag t/m donderdag vanaf 18.00 uur en op vrijdag vanaf 17.30 uur. De laatste stempel voor binnenkomst wordt uiterlijk 21.00 uur gezet. Vrijdagavond moet iedereen om 20.00 uur binnen zijn, i.v.m. de gezamenlijke intocht. Start dus niet te laat, maar ook niet te vroeg!

De avondvierdaagse is gezond en vooral ook gezellig. Het is leuk om met elkaar een tocht te lopen in je eigen omgeving, met leuke routes én natuurlijk de feestelijke laatste intocht met medaille aan het eind.

Hier vind je enkele tips om je goed voor te bereiden op vier dagen wandelplezier.

  • Zorg dat je op schoenen loopt die goed ingelopen zijn en die lekker zitten. Niet te los, maar zeker ook niet te strak. Denk eraan dat je voeten iets opzwellen (groter worden) als je een stuk loopt.
  • Het is lekker als je iets aan of juist uit kunt doen, voor als je het koud of juist warm krijgt. Kleding in laagjes is daarom erg prettig. En vergeet vooral niet om regenkleding mee te nemen als er kans op regen is.
  • Ga niet meteen keihard van start. Begin in een lekker rustig tempo, zeker de eerste dag. Hoewel je waarschijnlijk in een groepje loopt, moet je proberen om toch zoveel mogelijk je eigen tempo te lopen.
  • Wandelen is sporten en voor sporten heb je energie nodig. Neem daarom iets gezonds mee  voor onderweg. En natuurlijk iets te drinken, maar drink niet teveel in één keer.

Voor deelnemers verwijzen wij tevens graag naar ons algemene reglement.

Alvast veel wandelplezier!
Stichting  Zomeractiviteiten  Gieten