Op woensdag 29 juli 2020 organiseert de Stichting Zomeractiviteiten Gieten haar tweede Pubquiz! Durf je, onder genot van een hapje en een drankje, de strijd aan en wil je een leuke avond hebben met je team? Stel je ideale team samen en meld je aan!

Wat is een pubquiz?
De pubquiz is een populair spel waarbij verschillende teams met elkaar strijden om de meeste punten door te antwoorden op vragen uit een breed scala aan onderwerpen, zoals algemene kennis, sport, muziek, bekendheden en televisie. De vragen worden gesteld via (grappige) quizvragen, geluidsfragmenten en afbeeldingen. Gezelligheid staat voorop, maar uiteraard willen we allemaal ook graag laten zien hoe het met onze algemene kennis gesteld is. Met je team strijd je om de “eeuwige roem” en maak je kans op één van de drie prijzen voor het beste team!

Waar?
De pubquiz wordt gehouden op de Brink en start om 20.30 uur. Einde is ca. 22.30 uur. Hierna volgt de prijsuitreiking.

Hoe?
Stel met familie en/of vrienden een team samen (max. 6 personen), verzin een leuke naam voor je team en geef je op via het inschrijfformulier!

Deelname is gratis!!!

Foto’s

Uitslagen

Commissieleden

  • Manja Mulder

Contact

pubquiz@szgieten.nl

Inschrijfformulier pubquiz 2019

De inschrijving voor de Pubquiz 2019 is gesloten! Wij wensen alle deelnemers erg veel succes en plezier en zie u graag volgend jaar terug!