Op donderdag 29 juli 2021 (onder voorbehoud) organiseert Stichting Zomeractiviteiten Gieten wederom een Pubquiz! Durf je, onder genot van een hapje en een drankje, de strijd aan en wil je een leuke avond hebben met je team? Stel je ideale team samen en meld je aan!

Wat is een pubquiz?
De pubquiz is een populair spel waarbij verschillende teams met elkaar strijden om de meeste punten door te antwoorden op vragen uit een breed scala aan onderwerpen, zoals algemene kennis, sport, muziek, bekendheden en televisie. De vragen worden gesteld via (grappige) quizvragen, geluidsfragmenten en afbeeldingen. Gezelligheid staat voorop, maar uiteraard willen we allemaal ook graag laten zien hoe het met onze algemene kennis gesteld is. Met je team strijd je om de “eeuwige roem” en maak je kans op één van de drie prijzen voor het beste team!

Waar?
De pubquiz wordt gehouden op het parkeerterrein naast de Ponybar en start om 20.30 uur. Einde is ca. 22.30 uur. Hierna volgt de prijsuitreiking.

Hoe?
Stel met familie en/of vrienden een team samen (max. 4 personen), verzin een leuke naam voor je team en geef je op via het inschrijfformulier!

Deelname is gratis!!!

Vanwege de strengere regels dit jaar zal er worden gecontroleerd op de maximale teamgrootte. Er mogen echt maximaal 4 personen aan een tafel zitten, ‘extra’ deelnemers worden dus niet toegelaten. Ook wordt u verzocht bij aankomst zo snel mogelijk plaats te nemen aan uw tafel.

LET OP! LEUKE EXTRA!!!

Dit jaar zal er op zaterdagmiddag 31 juli (onder voorbehoud) tevens een familie-editie plaatsvinden! Een ‘pub’quiz voor het hele gezin (kinderen van de basisschool en hun ouders) dus! De quiz begint om 14.00 uur en zal tot ca. 16.00 uur duren.

Foto’s

Uitslagen

Commissieleden

  • Gea Jalving
  • Manja Mulder
  • Erik Bos
  • Linda Pauw
  • Sabine Niemeijer

Contact

pubquiz@szgieten.nl

Inschrijfformulier Pubquiz donderdag 29 juli 2021

De inschrijving voor de quiz van 2021 is gesloten, we wensen alle deelnemers veel succes en plezier en zien u graag volgend jaar opnieuw!

Inschrijfformulier Familie editie zaterdagmiddag 31 juli 2021

De inschrijving voor de Familie quiz is gesloten, er was helaas te weinig animo en daarom hebben we deze editie moeten annuleren.