De Winterwandeling met fotopuzzel en stamppottenbuffet

Lekker wandelen door de prachtige natuur rondom Gieten? Op zondagmiddag 12 januari houden we weer de jaarlijkse winterwandeling. Onderweg word je verwend met een hapje en een drankje.

Tijdens de wandeling moet je de ogen goed de kost geven, want tijdens de route is er een fotopuzzel. Leg de foto’s van de route in een goede volgorde en maak kans op een mooie prijs. En wat is er nou fijner dan de winterwandeling (keuze tussen 5 of 10 kilometer) af te sluiten met een heerlijk stamppotbuffet (tegen betaling)?

De start en finish is ook dit jaar weer bij Sportcafé de Goorns in Gieten. Deelnemers voor de wandeling van 10 kilometer kunnen tussen 13.00 uur en 14.00 uur starten. Wie de kortere route wil lopen, kan tussen 14.00 uur en 14.30 uur beginnen zodat iedereen voor het donker en het stampottenbuffet (opgave verplicht) terug is.

Onderstaand treft u twee opgave formulieren voor het buffet, eentje voor online betaling en eentje voor contante betaling. Kinderen tot 14 jaar eten voor de helft van het bedrag. Bij twee kinderen kunt u dus één persoon minder opgeven bij de online betaling. Bij andere aantallen graag ter plekke contant of met pin betalen.

Let op: door de vele regenval de afgelopen periode is de route niet geschikt voor kinder/wandelwagens en buggies. Het dragen van goede, waterdichte schoenen wordt aanbevolen!

Vragen of opmerkingen over de Winterwandeling kunt u sturen naar winterwandeling@szgieten.nl.

Foto’s

Contact

winterwandeling@szgieten.nl

Aanmeldformulier

Online betaling

De aanmelding is gesloten.

Contante betaling

De aanmelding is gesloten.