dinsdag 18 juni t/m zaterdag 22 juni 2024
De zestiende editie van het Beachtoernooi Gieten

>Opgave en spelregels Beachvolleybal<

>Neem hier kennis van de geldende huisregels!<

In 2007 is Stichting Zomeractiviteiten Gieten begonnen met de organisatie van het Beachtoernooi. Hiervoor heeft zij medewerking gevraagd aan Handbalvereniging Hazewind, Volleybalclub Oostermoer en Voetbalvereniging VV Gieten. 

Het eerste jaar was een pilot jaar op het bedrijventerrein in Gieten. Dit werd een doorslaand succes. Er werd besloten het jaar daarna uit te wijken naar het evenemententerrein naast het Gemeentehuis in Gieten, pal in het centrum. Dit bleek een schot in de roos. 

Op dit evenemententerrein wordt een spectaculair zandstrand aangelegd. Met dranghekken en lint wordt het terrein ingericht en de velden aangelegd. Er staan diverse tenten waar de deelnemers en hun spullen bij eventueel slecht weer kunnen schuilen. Tevens is er een gedacht aan catering en een terras waar deelnemers en publiek onder het genot van een drankje het toernooi kunnen beleven.

Er worden competities gespeeld op verschillende niveaus. De wedstrijden beginnen doordeweeks om 19.00 en op zaterdag om 18.00. Ook is er een competitie voor de jeugd op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00. De voorrondes van het toernooi zijn van dinsdag t/m donderdag, waarna de finale avond plaatsvindt op de zaterdag. Het toernooi wordt feestelijk afgesloten met muziek.

Foto’s

Commissieleden

  • Susan Boes (SZG)
  • Gijs Smink
  • Britt Meis
  • Femke Talstra
  • Mirjam Sagel
  • Marjon Vos-Timmer

Contact

Contact beachtoernooi:
beachtoernooi@szgieten.nl

Contact volleybal:
beachvolleybal@szgieten.nl