MONDAYNIGHT MUSICCLUB (MNMC)

De MNMC is al meer dan 15 jaar een muziekclub die elke maandagavond een open podium verzorgt voor muzikanten van allerlei pluimage uit het noorden van Nederland. De thuisbasis is café de Brasserie aan de Hoofdstraat in Emmen. Zangers,zangeressen,instrumentalisten en/of complete bands betreden hier het podium. Allerlei soorten muziek van de 50’s tot heden wordt er gespeeld. Vele vaste muzikanten maar ook landelijk bekende bands en artiesten treden hier op.

Op vrijdag 3 augustus staat de MNMC vanaf 20.00 op de Brink in Gieten.
Zangers/zangeressen en bands kunnen zich aanmelden om een optreden te verzorgen op een groot podium met een professionele begeleidingsband. Je mag je natuurlijk ook opgeven met je eigen band. Geef je (band )naam en de titels + uitvoerende artiest op. Om het programma zo divers mogelijk te maken houden we het bij maximaal 4 titels. Een complete, professionele backline ( Drums, Amps, toetsen e.d. ) +dito P/A en lichtshow is aanwezig en daar mag door alle deelnemers gebruik van worden gemaakt.

Zorg dat je er op tijd bij bent om teleurstelling te voorkomen. We zijn ivm vergunning aan een tijdslimiet verbonden van 20.00 tot 01.00.

Om eens een indruk op te doen kun je elke maandagavond langskomen bij cafe de Brasserie in Emmen van 20.00 tot 01.00

En anders tot ziens op vrijdag 3 augustus dus op De Brink in Gieten.

Muzikale groet,

Robert van der Lippe
Organisator MNMC