Eerste medailles Avond4daagse – Home Edition uitgereikt

De eerste medailles voor het voltooien van de Avond4daagse – Home Edition zijn uitgereikt.

Omdat we dit daar wederom de Avond4daagse niet konden organiseren zoals we dat het liefste doen, sloten we aan bij de Avond4daagse – Home Edition, zodat iedereen toch de mogelijkheid heeft om dit jaar de avondvierdaagse te lopen. Intussen heeft een aantal deelnemers de vierdagen volbracht en zijn wij begonnen met het uitreiken van de medailles, uiteraard op gepaste afstand! Komen we ook snel bij u langs? Aan het weer zal het de rest van deze week niet liggen, deel jouw avonturen op social media met #avond4daagsehome & #szgieten om tevens kans te maken op een leuk verassingspakket!

Nog even in het kort:
Je kunt tussen 29 maart en 31 juli 2021 de vierdaagse lopen. Je loopt de 4 dagen in twee weken (ergens in deze 4 maanden), maar je kunt zelf de dag en de tijd uitzoeken. Als jij je aanmeldt krijg je een speciale app die de routes aanmaakt vanaf een door jou zelf te kiezen startpunt, dat kan dus ook jouw huisadres zijn. Daarna loop je dan zelf of met jouw gezin de vierdaagse. Na afloop krijg je de officiële Avond4daagse medaille, die wij als SZG bij jou thuis komen bezorgen.

Hoe meld ik mij aan voor Avond4daagse – Home Edition?
Vanaf 29 maart 2021 kun jij je inschrijven via onderstaande link, hiervoor is een eRoutes account benodigd. Deze kun je alvast kosteloos aanmaken! Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname €6,50. Daarvoor krijg je iedere dag drie verschillende routes via de eRoutes app in de afstand die je zelf kiest. Je hebt daarbij de keuze uit 2,5 – 5 – 10 km. Afhankelijk van de omgeving waar je woont, wisselen de routes in de app iedere dag. Afwisseling genoeg dus.

Heel veel plezier en succes! En hopelijk komen we snel de medaille bezorgen… Net als hier bij de familie Spreen!

Inschrijven!

Geef een reactie