Prijswinnaars Lichtjesroute Gieten 2022

Vanavond, 21 december 2022, hebben wij de winnaars van onze Lichtjesroute Gieten 2022 bezocht en verblijd met leuke prijzen. Het is de tweede keer dat we de route ‘organiseren’ en het is erg leuk om te zien dat wederom een groot aantal inwoners van Gieten de handen uit de mouwen heeft gestoken om er weer iets moois en gezelligs van te maken! We hebben niet de verwachte groei kunnen zien qua deelnemers en aantal lampjes, maar zijn ons zeer bewust van de huidige omstandigheden. Desondanks hebben we ook voor dit jaar een aantal zeer verdiende winnaars geselecteerd! Op de derde plaats is geëindigd, de familie Beijering. Dit betreffen de overburen van de eerste-prijswinnaar van vorig jaar, de familie Kamping! Het is mooi om te zien dat buren en buurtgenoten door elkaar worden aangestoken om hun woning zo mooi mogelijk te versieren. De familie Kamping is ook dit jaar van de partij en ontvangt een mooie tweede prijs. De eerste prijs van dit jaar is voor de familie Kanninga, de nummer twee van vorig jaar. Ze hebben de versieringen nóg verder weten uit te breiden en hebben zich duidelijk overtroffen ten opzichte van vorig jaar. De straatprijs, en dus de wisselbokaal, hebben we uitgereikt aan de Liesterkrallen! Hier werden we hartelijk ontvangen door een aantal fanatieke buurtgenoten en werden wij getrakteerd op een heerlijk glaasje bubbels. In de Liesterkrallem is de samenwerking duidelijk zichtbaar: er is eenheid in de versieringen en vrijwel elke woning is bij de versieringen betrokken. Winnaars: nogmaals van harte gefeliciteerd! Dank voor jullie inzet en deelname en geniet van de prijzen.

We hopen dat de winnaars van dit jaar ook anderen weten te inspireren en motiveren om volgend jaar ook deel te nemen en flink uit te pakken! De route is nog tot en met 26 december 2022 te rijden, let hierbij dus even goed op de winnaars…

Namens Stichting Zomeractiviteiten Gieten: Een hele fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en een zeer gezond en voorspoedig 2023!

3e Prijs, Lens & Johanna Beijering
2e Prijs, fam. Kamping
1e Prijs, fam. Kanninga
Straatprijs, Liesterkrallen

Geef een reactie