Uitslag Lichtjesroute 2023

Woensdag, 20 december 2023, hebben wij de winnaars van onze Lichtjesroute Gieten 2023 bezocht en hen mogen verblijden met leuke prijzen. Het is de derde keer dat we de route ‘organiseren’ en wederom heeft een groot aantal inwoners van Gieten de handen uit de mouwen gestoken om er iets moois en gezelligs van te maken! Erg leuk en goed om te zien. Wij zagen dit jaar een sterke toename in de verlichte tuinen en huizen. Daarom hebben we ook voor dit jaar een aantal zeer verdiende winnaars geselecteerd! Op de derde plaats is geëindigd, de familie Starke (Oude Wildervanksterweg). De familie Kanninga is ook dit jaar van de partij en ontvangt een mooie tweede prijs. De eerste prijs van dit jaar is voor de familie Venema (Zuides), die alle verlichting met de hand heeft gemaakt. De straatprijs, en dus de wisselbokaal, reikten we uit aan de Julianalaan! Zij hadden mooie verlichte kaarsen, die ook overdag mooie zichtbare versiering was in de straat. Winnaars: nogmaals van harte gefeliciteerd! Dank voor jullie inzet en deelname en geniet van de prijzen.

We hopen dat de winnaars van dit jaar anderen weten te inspireren en motiveren om volgend jaar ook deel te nemen en flink uit te pakken!

Namens Stichting Zomeractiviteiten Gieten: Prettige feestdagen, een goede jaarwisseling en een zeer gezond en voorspoedig 2024 gewenst!

Geef een reactie