Halloween-spooktocht wederom angstaanjagend succes

Met gepaste trots kijken we terug op onze Halloween-spooktocht afgelopen zaterdag. Al vrij snel na opening van de inschrijving hadden we het maximum aantal van 35 teams bereikt. De teams bestonden uit ongeveer zes deelnemers en gingen één voor één het bos in. Hiervoor werden ze vanaf de Ponybar per huifkar richting het bos bij zandgat Homan Free gebracht, met 235 deelnemers, 20 vrijwilligers en 50 spoken een hele operatie. Ondanks dat het door de volle maan vrij licht was, getuigde het luide gegil de gehele avond van voldoende schrik-effect.

De vele positieve geluiden achteraf bevestigen ons dat we wederom mogen spreken van een succesvolle avond. Langs deze weg willen we naast alle vrijwilligers en deelnemers nog specifiek Jumbo Abbas, O&Ki en de Gieter Slieter bedanken voor hun bijdrage. Zonder onze sponsoren was het, zoals altijd, niet mogelijk dit prachtige evenement voor u te organiseren!

Heeft u ook zo’n leuke avond gehad, denk er dan ook eens aan Vriend te worden van SzGieten. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Geef een reactie