Uitslag Familiefietstocht

Afgelopen vrijdag deden ruim 160 fietsers mee aan onze jaarlijkse familiefietstocht. Dit jaar was er voor het eerst een separate opdracht voor de jeugd die daarmee een eigen prijs konden winnen. We hadden er goed fietsweer bij en zowel de deelnemers als de vele vrijwilligers waren erg enthousiast en tevreden. Onderweg werd gezorgd voor een hapje en een drankje en na afloop konden de deelnemers een lekker ijsje halen op de Brink.

Er waren dit jaar een hoop deelnemers met een volledig en correct ingevulde vragenlijst, maar uiteindelijk waren het de familie Meijer en Martijn Idema (beide uit Gieten) die er met de prijzen vandoor gingen. Bij terugkomst op de Brink moest het aantal kikkers in een pot worden geschat, de prijswinnaars zaten het dichtst bij het aantal van 287.

Langs deze weg feliciteren wij de winnaars nogmaals en bedanken alle deelnemers en vrijwilligers voor hun deelname en bijdrage!

Heeft u nou een leuke avond gehad, denk er dan ook eens aan Vriend te worden van SzGieten. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Geef een reactie