Uitslag fotopuzzel Winterwandeling

Ondanks het slechte weer kijken we terug op een succes- en sfeervolle editie van onze Winterwandeling. Gelukkig was het bij aanvang droog waardoor er toch ruim 200 wandelaars verdeeld over de 5 en 10 kilometerroutes op pad zijn gegaan. Onderweg waren er voor de deelnemers verschillende versnaperingen welke werden aangeboden door Keurslager Hilbert Boxem en nadien stond het stamppotbuffet klaar, hier aten ruim 80 mensen van mee en het bleef nog lang gezellig. Langs deze weg danken wij alle deelnemers en we zien u uiteraard graag volgend jaar terug! Liever zelfs nog eerder, tijdens ons volgende evenement: De Moederdagmarkt op 14 mei 2023. Onderaan deze pagina treft een korte sfeerimpressie, de overige foto’s vindt u hier (Peter Boter, wederom ontzettend bedankt!)

Vond u dit nu een leuk evenement en draagt u Stichting Zomeractiviteiten een warm hart toe, wordt dan Vriend van SzGieten of overweeg een donatie. Zo kunnen wij leuke activiteiten tegen een zo klein mogelijke bijdrage blijven organiseren.

De prijswinnaars van de fotopuzzel

De winnaar van de 5 kilometerroute is de familie Van Harten! Ze hadden alle foto’s in de goede volgorde, alle vragen goed beantwoord en het gewicht van het vleespakket op 200 gram na goed geraden. Gefeliciteerd en geniet van jullie prijs!

De winnaar van de 10 kilometerroute is de familie Metselaar! Ook zij hadden alle foto’s in de juiste volgorde, alle vragen goed en zaten het dichtst bij het gewicht van het vleespakket. Ze delen hun prijs met 2e prijs winnaar familie Haans wie ook alle foto’s en vragen goed hadden, maar net iets verder van het juiste gewicht verwijderd zaten. Ontzettend leuk, beide van harte gefeliciteerd en geniet van jullie prijs!

Sfeerimpressie

Geef een reactie